24

jun

Brinner du för att ge bra service och av att lära nytt? Då kanske du är den vi söker till vår Essetsupport!

Essets ordbild

I samband med att vi inför Esset öppnar en support som ska stötta medarbetare i frågor som uppstår. Vi har tidigare berättat om det arbetet här.

Vi är nu igång med att bemanna supporten och söker dig som är lösningsfokuserad och brinner för att ge bra service. Som supportmedlem behöver du vara en nyfiken person som har ett intresse av förbättra och förenkla tillvaron för användare av Esset.

I ditt arbete i Essetsupporten kommer du att ge support, utreda frågor och att försöka förstå fel som uppstår. Du kommer även att ta fram utbildningsmaterial, hålla i nätverk, samt vara med och testa utvecklingen i Esset.

Du tycker om att arbeta strukturerat och gillar att arbeta i team med andra, både inom staden, men även med privata aktörer och leverantörer.

Vi strävar efter att medlemmarna i vår Essetsupport ska representera olika delar av vår verksamhet för att ge bästa stöd till våra användare. De första medlemmarna startar hösten 2020, men de flesta kommer börja under 2021.

Låter det intressant? Prata med din chef om möjligheten att få ingå i Esset supporten, och därmed lånas ut till projektet under en avtalad tid. Kontakta oss sedan via funktionsbrevlådan funktion.moderniseringsocsyst@stockholm.se

På terminsavslutningen frågade vi deltagarna om vad som är viktigt för dem i kontakt med kommande Essetsupport. Det här var resultatet:

Ordmoln

0 kommentarer