24

jun

Terminsavslutning sommaren 2020

Skärmbild från projetektets terminsavslutning över Skype

I slutet av maj genomfördes projektets traditionsenliga terminsavslutning. Alla som på något sätt arbetar i projektet bjöds in till den digitala halvdagen för att summera terminen som gått. Tack alla som deltog i terminsavslutningen, och tack för ett fint jobb denna termin!

Engagemanget var stort, både från presentatörer och deltagare. Som mest var det drygt 170 anslutna gäster, och vi vet att många satt flera vid en dator.

Förmiddagen inleddes av Håkan Andersson, förvaltningschef på överförmyndarförvaltningen. Han sa att projektet är en av de största satsningarna som görs i Stockholm just nu.

-Vi som deltar på den här avlsutningen vi har blivit utvalda, det är vårt ansvar att det blir riktigt bra, inledde Håkan Andersson.

Efter Håkans inledning tog projektledare Petra Lindström vid. Hon pratade om vikten av projektets “tillsammansarbete” och tryckte på att vi bygger en stabil grund – som verksamheterna själva kommer att fortsätta utveckla.

På agendan fanns sedan en första förhandstitt på Esset, en dragning kring kommande utbildningar i Esset, information om hur projektet arbetar med förändringsledning och tillgänglighet, samt en dragning kring supporten.

Det hölls även en Kahoot-tävling, som vanns av Josefine Rogel Randin och Linda Hoffman. Priset? De nya Esset-kortfickorna, som skickades med internposten raka vägen till vinnarna på Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning.

0 kommentarer